Web Analytics Made Easy - Statcounter

آیت الله احدی گفت: آیت الله مصباح یزدی دارای منطق بین المللی در عرصه اسلام بود و به هیچ وجه عوام فریبی نداشت.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از یاسوج، در ادامه برگزاری سلسله نشست های بصیرتی مجازی معاونت فرهنگی - هنری سپاه فتح با همکاری نهضت سواد رسانه ای کهگیلویه و بویراحمد،نشستی  با حضور آیت الله مهدی احدی، استاد خارج فقه و اصول حوزه علمیه قم با موضوع تبیین شخصیت مرحوم آیت الله مصباح یزدی برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

آیت الله احدی در این نشست مجازی با اشاره به سفرهای خارجی آیت اله مصباح در راستای ترویج فرهنگ دینی و پاسخ به شبهات، گفت: در یکی از این نشست ها در کشورهای غربی آنقدر جمعیت آمد که محیط های اطراف محل برگزاری نشست هم مملوء از جمعیت شده بود، جلسه سوم که برگزار شد یکی از مسئولان برگزای نشست ها به آیت الله گفت که اگر چهار روز دیگر اینجا بمانید، شما را به عنوان استاد برجسته علوم مختلف معرفی می کنند و اساتید دیگر کلاس و مکتبشان تعطیل می شود.

 

استادحوزه علمیه قم تصریح کرد: مرحوم آیت الله مصباح به آمریکا و کشورهای مختلف سفرها کرد، دانشجویان زیادی تربیت کرد، و ایشان در این راستا انقلاب کرد.

 

آیت الله احدی ادامه داد: مرحوم مصباح دارای یک منطق بین المللی در عرصه اسلام بود و به هیچ وجه عوام فریبی نداشت، مخالف بود منِ طلبه طوری لباس بپوشم که مردم فریب بخورند.

 

وی با اشاره به سختی و مشقت هایی که آیت اله مصباح در زندگی برای تبیین و ترویج اسلام کشید،گفت: ایشان در سرما و گرما فصول مختلف سال هیچگاه نماز شب را ترک نمی کرد و یک لقمه نان حرام از گلویش پایین نرفت.

 

آیت الله احدی خاطرنشان کرد: مرحوم آیت الله بهجت مراجعین خود را برای پاسخ به شبهات فقه و اصول به ایشان ارجاع می دادند .

 

وی گفت: اینکه رهبر فرمود برادری را از دست دادند، رهبری آیت اله مصباح را برادر خود یعنی همفکر، همزبان و منطق گویا، ارزشی و دارای شخصیت جامع به تمام معنا می دیدند.

 

شاگرد مرحوم آیت الله مصباح یزدی تصریح کرد: وی آنجایی که احساس کرده بود دوستان اصلاحات حرفهایی می زنند که با محتوای قرآن و بشریت منافات دارد، تحلیل می کرد، بدون اینکه اسم ببرد.

 

آیت الله احدی افزود: در مناظره ای که با آقای حجتی داشت، اجازه نمی داد اسم کسی را ببرند، خودشان هم هرگز اسم نمی برد؛ این همه آن سید شعار آزادی می داد، ایشان حتی یکبار اسم وی را نبرد، منطق ایشان منطق مدارا بود.

 

وی گفت: آیت الله مصباح چنان با دلایل عقلی، قرآنی و روایی استدلال می کرد و از حقوق زن دفاع می کرد که حتی جوامع غربی برایشان احترام خاصی قائل بودند.

 

وی گفت:ایشان علامه بود، جوری با ما برخورد و رفاقت می کرد که زبانزد بود ،اولین باری که خیلی قدیم حدود 4 سال قبل از انقلاب از کلاسهای درس ایشان بهره می بردم اما به صورت پیوسته و حضوری نتواستم شاگردی ایشان راکنم؛شاگرد واقعی کسی است که تمامی مباحث استادش را همراهی و دنبال کند هر چند بیشتر سخنرانی ها و جلسات آیت الله را از نوار گوش می دادم اما خیلی از علمای دیگر هستند که باید به آنها لقب شاگرد این علامه را بدهیم.

 

وی با اشاره به تسلط بالای مرحوم آیت الله مصباح بر مباحث دینی، ادامه داد:سخت ترین و پیچیده ترین مباحث فلسفی،کلامی،آیات و روایات را با زبانی و بیانی زیبا حلاجی می کرد و وقتی تشریح درسها را از زبان ایشان می شندیدیم راحت مانوس ذهن ما می شد.

 

آیت الله احدی با اشاره به اینکه واژه ها نامانوس را با واژه های ساده تر و مانوس جایگزین می کرد تا قابل فهم و درک باشند؛از همه جوانان خواست تا کتاب مشکات ولایت فقیه ایشان را مطالعه کنند.

 

این استاد برجسته حوزه علمیه قم خاطرنشان کرد: وقتی امام زمان فرمود « و اما الحوادث الواقعه فارجعوا فیها الی رواه حدیثنا فانهم حجتی علیکم و انا حجه الله علیهم » یعنی به محضر علمای راوی حدیث بروید، آنها حجت من بر شما هستم و جانشینان من هستند، نباید زبان امثال دکارت را دنبال کنیم باید زبانی گویا که بطن احادیث و آیات به دست می آید،یعنی زبان آیت الله مصباح را دنبال کنیم.

 

آیت الله احدی گفت: بعد از آیت الله مطهری، ایشان علامه طبابایی دوم  بودند ؛ خیلی از حقیقت جویان سراسر دنیا به تفکر آیت الله مصباح توجه ویژه دارند و برای درک حقایق حتی به آن هجوم می آورند.

 

آیت الله احدی در بخش پایانی سخنرانی مجازی امروز خود در جمع مردم کهگیلویه و بویراحمد با تاکید بر استفاده از فرصت ایام فاطمیه برای جلا دادن به روح و تقویت معنویت،گفت: در ایام فاطمیه دوم روضه ها را به منازل ببرید و محافل مختصر با رعایت پروتکل های بهداشتی برگزار کنید.

 

وی با بیان اینکه از این ایام غافل نشوید، گفت:اگر یک دور زندگی حضرت فاطمه(س) را مطالعه کنید، برای زندگی خودتان کافی است. شما تنها به سیلی خوردن آن حضرت اکتفا نکنید.

پایان پیام/82

منبع: شبستان

کلیدواژه: سواد رسانه ای نشست بصیرتی مرحوم آیت الله مصباح آیت الله مصباح یزدی آیت الله احدی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۹۱۷۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیت‌الله جنتی: معلمان مجاهدان عرصه علم و فرهنگ هستند

آیت‌الله احمد جنتی دبیر شورای نگهبان در ابتدای جلسه امروز (چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳) این شورا ضمن گرامیداشت روز معلم و سالروز شهادت استاد مرتضی مطهری (ره) اظهار داشت: برای معلمان عزیز که مجاهدان عرصه علمی و فرهنگ هستند، آرزوی توفیق دارم.

وی سپس در خصوص شهید مطهری اظهار داشت: در کنار آثار شهید مطهری که حقیقتا سرمایه فرهنگی و علمی جامعه ماست، باید سیره علمی اثرگذار ایشان نیز تبیین شود.

دبیر شورای نگهبان افزود: ویژگی ممتاز شهید مطهری (ره) نیازشناسی علمی و فرهنگی جامعه بود و، چون حرکت خود را براساس این نیازشناسی دقیق ساماندهی کرد در بیداری جامعه نقش تاثیرگذار داشت.

وی با بیان اینکه شهید مطهری معلم طراز انقلاب اسلامی بود، عنوان کرد: محتوای آثار شهید مطهری سرمایه‌ای عظیم برای مقابله با شبهات دشمنان امت اسلام است.

آیت‌الله جنتی همچنین تاکید کرد که معلمی از نگاه معارف اسلامی یک شغل نیست، بلکه یک مجاهدت است و هرچه این مجاهدت کامل‌تر انجام شود، جامعه سعادتمندتر خواهد شد.

امام صادق (ع)؛ جهادگر بزرگ فرهنگی

دبیر شورای نگهبان در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به در پیش بودن سالروز شهادت امام صادق (ع) و عرض تسلیت بدین مناسبت، بیان داشت: ایشان در روزگاری که جهان اسلام با نفوذ افکار بیگانگان و همچنین تحریف معارف اسلامی مواجه بود، با تعیین درست اولویت‌ها، دست به جهاد بزرگ فرهنگی زدند.

وی بیان کرد: ثمرات ارزشمند آن جهاد بزرگ فرهنگی از سرمایه‌های ماندگار امت اسلام است.

آیت‌الله جنتی این نکته را هم یادآور شد که امام صادق (ع) همزمان با تدریس و تربیت شاگردان، نظام و ساختار آموزشی جامعی طراحی کردند که قابلیت الگوبرداری در همه زمان‌ها دارد و هرچه نظام آموزش و پرورش ما به این نظام آموزشی نزدیک‌تر شود، توفیقات بیشتری کسب خواهد کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی مجلس

دیگر خبرها

  • جشنواره روستایی عشایری آسمان هشتم در بوشهر دارای عمق و پیشرفت بود
  • آیت‌الله مصباح نقش مهمی در تحول علوم انسانی داشتند
  • طرح ولایت آیت الله مصباح یزدی اثرات عمیقی در جوانان داشت
  • تجلیل از مقام معلم در اجرای دوقلوی آواز ایران در اصفهان
  • بزرگترین حامی حقوق زن اسلام است
  • بررسی آراء و اندیشه های علامه مصباح یزدی در حوزه تعلیم و تربیت
  • جوانان باید از منطق سیاست‌ها و رفتار نظام با خبر باشند | آنها بدانند چرا حاضر به ایجاد روابط با برخی کشور‌ها نیستیم | دانش‌آموزان را از خطر‌ها و دشمنی‌ها آگاه کنید
  • آیت‌الله جنتی: معلمان، مجاهدان عرصه علم و فرهنگ هستند
  • آیت‌الله جنتی: معلمان مجاهدان عرصه علم و فرهنگ هستند
  • فتاوای آیت‌الله حکیم در سطح جامعه تحول ایجاد می‌کرد