Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خرداد به نقل از شفقنا، آیت الله هادوی تهرانی در انتهای درس خارج فقه خود پیرامون اقتصاد اسلامی بیان داشت: اقتصاد اسلامی به این معنا نیست که به عنوان مثال، روش محاسبه نرخ تورم را از آیات قرآن استخراج کنیم یعنی اقتصاد توصیفی کار قرآن و حدیث نیست بلکه اقتصاد دستوری، کار قرآن و حدیث است.
او ادامه داد: چه بسا به نظر می رسد، کسانی که معتقد به عدم وجود اقتصاد اسلامی هستند، از تفاوت دانش های دستوری و توصیفی آگاهی ندارند و مثال هایی که می زنند بدون توجه به این تفاوت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


استاد حوزه علمیه قم گفت: اگر نظام ها و سیستم های اقتصادی دنیا را مطالعه کنید، متوجه خواهید شد، آن چیزی که محل بحث سیستم ها و نظام های اقتصادی دنیاست، در اسلام بیان شده است.
او با اشاره به «مقاله ساختار اقتصاد اسلامی در قرآن» که سال ۱۳۶۸ نگاشته شده است، بیان داشت: در این مقاله که اکنون به صورت کتاب در دسترس است، ساختار اقتصاد اسلامی را به استناد قرآن کریم توضیح دادیم.
هادوی تهرانی با تاکید براینکه اسلام دارای اقتصاد است، گفت: اقتصاد اسلامی نه اقتصاد دولتی است (آنگونه که سوسیالیسم می گوید) و نه اقتصاد آزاد است (آنگونه که نظام سرمایه داری می گوید). و امروز مکتب های سوسیالیسم و سرمایه داری به جایی رسیدند که عنوان می کنند اقتصاد نمی تواند صد در صد دولتی باشد و نیز اقتصاد نمی تواند صد در صد آزاد باشد و این به یک معنا اعلام ورشکستگی نظری سوسیالیسم و سرمایه داری است درحالیکه اسلام ۱۴۰۰ سال قبل درمورد اقتصاد سخن گفته است و حالا ما بیائیم بگوئیم که اسلام اقتصاد ندارد و آنها اقتصاد دارند، چه بسا جفا به اسلام است.
او با بیان اینکه برخی با صداقت و صراحت در مورد عدم وجود اقتصاد اسلامی اظهارنظر می کنند، گفت: عده ای این صداقت و صراحت را هم ندارند و چه بسا عنوان می کنند که اسلام اقتصاد دارد اما درواقع باور ندارند و به دنبال این هستند که اقتصاد اسلامی تحقق خارجی پیدا نکند و اینها به اسم طرفداری از اقتصاد اسلامی، جلوی رشد آن و طرح اندیشه های صحیح در زمینه اقتصاد اسلامی را می گیرند و حتی نمی گذارند در این زمینه سرمایه گذاری صحیحی صورت گیرد. برچسب ها: آیت الله هادوی تهرانی ، اقتصاد اسلامی

منبع: خرداد

کلیدواژه: آیت الله هادوی تهرانی اقتصاد اسلامی اقتصاد اسلامی هادوی تهرانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۲۵۳۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری دوره توانمندسازی مربیان و اساتید قرآن و عترت ارتش جمهوری اسلامی ایران

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز خراسان رضوی، امیر سیاری معاون هماهنگ‌کننده ارتش جمهوری اسلامی ایران در حاشیه این دوره گفت: یکی از ایام خاص و مورد احترامی که ما پشت سر گذاشتیم، روز ملی خلیج فارس بود، خلیجی که خودش و نامش بسیار برای ما مهم و حائز اهمیت است.

وی افزود: انگلیس‌ها در طول تاریخ برای اینکه ما قدرتمند نشویم، با از بین بردن بنادر و دریا‌ها قدرت را از ما گرفتند و ما را از دریا دور کردند.

او ادامه داد: آنها در راه تزریق فرهنگ استکباری دریا ستیزی تلاش کردند که این خود یک سیاست خبیثانه بود، تفکری که مسیر ما، دریا و پیشرفت را از هم جدا می‌کند.

امیر سیاری گفت: سرمایه انسانی این روز‌ها در دنیا اهمیت زیادی دارد، سرمایه به معنی چیزی است که نه تنها تمام نشده بلکه مدام باید به آن افزوده شود.

او ادامه داد: سرمایه انسانی مهم‌ترین دارایی یک سازمان و یک سیستم است، نیرویی که به طور مستقیم می‌تواند یک سازمان را در عرصه رقابت رشد داده و یا زمین بزند.

معاون هماهنگ‌کننده ارتش جمهوری اسلامی ایران افزود: مربیان و اساتید باید بدانند که چه کسانی و چه سرمایه مهمی را تربیت می‌کنند. باید بدانند که این سرمایه چه نقش مهمی دارد و در امر پیشرفت چقدر تاثیرگذار است.

او افزود: نقش ما به عنوان کسانی که مسئولین تربیت و تعلیم آموزش سرمایه‌های انسانی هستیم بسیار مهم است، جایگاه ما بسیار حساس بوده و می‌تواند در عرصه‌های مختلف تاثیرگذار باشد.

او ادامه داد: امروزه دشمن تمام توانش را می‌گذارد برای استعمار، هرچه تلاش میکند، هزینه میکند و خود را به آب و آتش می‌زند برای استعمارگری است.

امیر سیاری افزود: مقام معظم رهبری فرمودند ما ۳ نوع استعمار داریم که اولین آن استعمار کهن است، استعمار کهن یعنی لشکرکشی و تصاحب یک منطقه و بردن منابع آن منطقه است.

او گفت: دیگر مورد استعمار نو است، استعماری که با نیروی نظامی بیگانه است، در این استعمار یک دست نشانده از استعمارگر در کشور مستعمره بر مسند قدرت مینشیند؛ که مثال بارز آن رضا خان پهلوی است.

او در پایان افزود: آخرین مورد استعمار فرانو است، استعماری که کشور‌های دیگر در آن مستعمره فرهنگ کشور استعمارگر می‌شوند. قوی‌ترین جنگی که در این نوع استعمار رخ می‌دهد جنگ نرم است.

دیگر خبرها

  • انقلاب اسلامی پایگاه حفظ دین اسلام است
  • برگزاری دوره توانمندسازی مربیان و اساتید قرآن و عترت ارتش جمهوری اسلامی ایران
  • در هیچ مکتبی به اندازه اسلام به حقوق زنان توجه نشده است
  • در هیچ مکتبی به اندازه اسلام به حقوق زنان توجه نشده است.
  • صهیونیست ها از اتحاد کشورهای اسلامی ترس دارند/ وحدت جهان اسلام از مهمات پیروزی بر صهیونیسم است
  • بزرگترین حامی حقوق زن اسلام است
  • ایران اسلامی به حاکمیت عقل و عدل در جهان نزدیک شده است
  • اسلام بزرگترین حامی حقوق زن است
  • آیت‌الله نوری همدانی: دین اسلام بزرگترین حامی حقوق زن است
  • دین اسلام بزرگترین حامی حقوق زن است